26423
Book
In basket
Mięsa na zimno: Sprawdzone przepisy. - Poznań : Wydawnictwo Olimp Media, [2012]. - 111 s. : il. 22 cm.
Form of Work
Subject
Genre/Form
Domain
Prezentujemy przepisy na tatary, carpaccio, mięsa w galarecie i sałatki z ich dodatkiem. Ponadto przedstawiamy receptury na domowe wędliny – mięsa pieczone i parzone, wątrobianki oraz całą gamę pasztetów. Z niniejszej książki dowiesz się, jak przyrządzić m.in. na befsztyki tatarskie z anchois, cielęcinę w galarecie, sałatkę gyros, roladę z boczku, polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim, schab faszerowany jajecznicą, pasztet z wątróbki drobiowej i mus z piersi indyka. Proponujemy specjały tańsze i droższe – dania odpowiednie na zwyczajną kolację oraz efektowne przekąski, które możesz podać na eleganckim przyjęciu.. (w bibliotece.pl)
Availability:
Iwkowa - Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again