Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Iwkowa - Wypożyczalnia
(1)
Autor
Barecki Andrzej
(1)
Kubera Marcin
(1)
Łebkowska Danuta
(1)
Łebkowski Marek
(1)
Łebkowski Mikołaj
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(1)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Grzyby
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
(Encyklopedia Sztuki Kulinarnej ; 51)
W kuchni polskiej znajomość grzybów, ich zastosowanie i sposoby przyżądzania były przekazywane z pokolenia na pokolenie. W ostatnich latach wzrosło zainteresowanie grzybami. Dlatego też trochę wiadomości o nich, przyda się nie tylko grzybiarzom, ale również amatorom grzybów z patelni (fragment tekstu)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Iwkowa - Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej